YORON TOOLKIT/WEBAPPKlik om onze app te openenOpenen

 

Overzicht overige tools

SafeDownload

Veilig bestanden uitwisselen met je vrienden en relaties.

Privacy speelt online een belangrijke rol. Of: dat zou het moeten doen. Voor het veilig versturen van bestanden zijn e-mail en USB-sticks geen geschikt middel met datalekken in het achterhoofd. Grote bestanden kunnen daarnaast een obstakel zijn.

Met SafeDownload wisselt u veilig bestanden uit met uw vrienden en relaties. Helemaal AVG geschikt. En voor persoonlijk gebruik geheel gratis!

Registreer je hier bij SafeDownload. Ons kantoor biedt deze tool gratis aan aan onze relaties.

Start registratie

Al (gratis) geregistreerd? Log hier dan in bij SafeDownload. 

Start Inloggen

Begrippen (optioneel)

Met de bouw van dit onderdeel van de toolkit wordt eind 2021 begonnen.

Corona

U kunt dit bij uw geldverstrekker melden. Zij hebben mogelijkheden voor u om bijvoorbeeld gedurende 3 maanden geen rente en aflossing te betalen. U dient dit later wel in te halen.

Ja. Uw hypotheekadviseur zal samen met u en de geldverstrekker beoordelen of uw inkomen bestendig genoeg is. Normaliter heeft u gedurende een bepaalde periode (vaak 6 weken) de tijd om de hypotheek te regelen (het voorbehoud van financiering). Krijgt u de hypotheek niet rond in die periode, dan kunt u de koop ontbinden.

Geldverstrekkers kijken samen met uw hypotheekadviseur wel naar de bestendigheid van uw inkomen. Daarover zullen ze nu eventueel meer vragen stellen dan normaal. Het is dan belangrijk om duidelijkheid over uw hypotheekaanvraag te krijgen voordat uw financieringsvoorbehoud afloopt.

Er zijn geldverstrekkers die hiermee soepel omgaan en dit inkomen als volwaardig inkomen meetellen. U hoeft zich hierover dan geen zorgen te maken.

Samen met uw hypotheekadviseur zal beoordeeld worden of deze daling gecompenseerd wordt door een uitkering en tijdelijk van aard is. Als het inkomen voldoende blijft, is een hypotheek gewoon mogelijk. Er zullen aanvullende vragen worden gesteld om dit in kaart te brengen.

  • Betaalpauze
  • Aanvullende vragen voor ondernemers 
  • Kosteloos annuleren hypotheekaanvraag
  • Verlening geldigheid van de (indicatieve)offerte
  • Digitale ondertekening offertes en rente aanbiedingen
  • Identificatie op afstand
  • Beperking van overbruggingshypotheek
  • Soms WOZ waarde of Calcasa mogelijk ipv een taxatierapport
  • Intentieverklaring volstaat niet altijd meer
  • Toekomstige salarisstijging of dienstverband minder vaak mogelijk

Neen. Maar uw hypotheekadviseur kan u wel adviseren hierover. Er zijn verzekeraars waar een medische keuring niet nodig is, zolang het verzekerd bedrag onder € 600.000,00 blijft. Dat volstaat vaak. Eventueel kunt u later het verzekerd bedrag alsnog verhogen.